Audi Q3

audi q3 s-line

Audi Q3 S-line – Praktikus, sportos és fiatalos.

1024 576 hozso

Vannak tipikus családi autók, amik arra szolgálnak, hogy a gyerekekkel és sok csomaggal utazva is kényelmesen elférjünk. Ezek az amerikai filmekből ismert tolóajtós, hétszemélyes járgányok. Egy ilyen négykerekű /Audi Q3 S-line/ valóban nagyon kényelmes és biztonságos arra, hogy a benne ülők átszeljék akár az országhatárokat is. DE! Az ilyen modellek, mint vezetési élmény nem nyújtanak túl sokat. Nincs kemény futómű, féktelen lóerő, csikorgó gumi.

Akik nagy helyet és teret igényelnek az utakon az izgalmat megőrizve, azoknak az Audi SUVjait ajánljuk. Ezek szintén rendelkeznek az előbb felsorolt pozitív tulajdonságokkal, mégis sportosak és vagányak. Az Audi Q sorozatának modelljei ma már rengeteg formában és méretben elérhetőek, így tényleg mindenki kedvére válogathat, ám talán méretet és funkciót tekintve a Q3-as modell a legjobb. Elég tágas ahhoz, hogy tényleg kényelmesen egy nagy beltérben érezzük magunkat, viszont még a belváros szűk utcái és parkolóhelyei sem okoznak fejtörést a méreteivel.

Ez a gyönyörű fehér Audi Q3 S-line egy 2019-es modell, vagyis a legújabb design. Fényezéskorrekcióra és két réteg kerámiára érkezett hozzánk, hogy a gyári állapotot megtartva, sőt feljavítva élvezhesse a tulaj a kellemes utakat.

Gyönyörű szép Audikat itt is megtudják nézni!

Audi Q3 S-line – Minden az ő terepe

1024 576 hozso

Ha szeretsz nagyokat kirándulni, és néha-néha az igazán szép kilátásért letérsz az aszfaltozott útról is, akkor hű társadat az Audi Q3-as modelljében találod meg, ezt garantáljuk. Nagy testvéreihez hasonlóan (Q5,Q7,Q8) ez a SUV is igazán luxus belső térrel rendelkezik, viszont méreteit tekintve – bár a személyautókhoz képest még mindig magasabban ülünk – hosszra és szélességre is jóval szolidabb centiket öltött. Ez azt jelenti, hogy rendelkezik minden terepre alkalmas tulajdonsággal, mégsem kell aggódni, hogy a szűkebb ösvényeken a faágak összekarcolják az autót vagy, hogy hogyan találunk magunknak elég nagy helyet tömött parkolóban.

A modell további előnye, hogy a legnagyobb SUV-okkal szemben kialakításának hála sokkal biztosabban fekszik fel az útra. Nagyon stabil a kanyarokban és a feszes futómű ellenére az útburkolati hibákat szinte alig érezni az utastérben – mondjuk a 18-as abroncsoknak hála – ami nem is meglepő.

A prémium minőségű kistesóra mi is nagyon vigyáztunk: a szokásos fényezéskorrekció után két réteg kerámiabevonattal járultunk hozzá további útjaihoz.