Škoda Octavia – Két réteg Kamikaze Collection kerámiával kezelve.

Fényezés korrekcióját csináltunk több lépcsőben mert hiába fiatal az autó és nagyon vigyáztak rá, óhatatlanul kisebb karcok, hologramok kerültek az autó felületére.

A tulajdonos szerette volna a saját igényeihez mérten az autó külsejét hosszútávon tartós védelemmel ellátni. Az autó kozmetikáját az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással folytattuk, amivel kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Ezután a fényezés korrekcióját csináltunk több lépcsőben mert hiába fiatal az autó és nagyon vigyáztak rá, óhatatlanul kisebb karcok, hologramok kerültek az autó felületére – és csak ez a technológia adja vissza a tökéletes felületet. A gondosan végzett munkának köszönhetően a felület még szebb és csillogóbb lett. Ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot. Végezetül felvittük az autó felületére a Kamikaze Collection Miyabi IsmPro kerámia bevonatot, amely nem bomlik le és nem távolítható el vegyi anyagokkal sem.és ellenáll a vegyi anyagoknak is, plusz létrehoz a felületen egy állandó filmréteget, amely kémiailag kötődik a gyári festékréteghez.Majd az összes üvegre felvittünk egy prémium nano bevonatot, amely erős védelmet képez az üveg felületen, és amely megakadályozza a lapátok súrlódását és kopását. A bevonat az esővizet, csapadékokat már 80 km/ó-nál is taszítja, könnyítve az éjszakai és nappali kilátást.

Referencia részletek

Végezetül felvittük az autó felületére a Kamikaze Collection Miyabi IsmPro kerámia bevonatot, amely nem bomlik le és nem távolítható el vegyi anyagokkal sem.és ellenáll a vegyi anyagoknak is, plusz létrehoz a felületen egy állandó filmréteget, amely kémiailag kötődik a gyári festékréteghez.

  • autokerámia
  • felület védelem
  • fényezéskorrekció
  • KAMIKAZE COLLECTION
  • kerámia bevonat
  • Škoda kerámia bevonat
2 hozzászólás

Leave a Reply

Your email address will not be published.