mercedes benz w126

mercedes w126

Sonderclasse, avagy W126 S-osztályú Mercedes Benz

1024 683 hozso

Hogyan tudjuk megőrizni egy több mint 30 éves W126 – os Mercedes Benz szépségét hosszútávon?

Fényezéskorrekció.

Teljes belsőtér kozmetika.

Kerámiabevonat.

Mercedes Benz W126. Egy igazi legenda! Ki ne ismerné, aki egy kicsit is ismeri az autós világot. A modellt 12 évig gyártották, ezzel pedig nem csak a leghosszabb ideig gyártott S-osztály címére pályázott, de a legkelendőbbre is, hiszen 1991-ig 818 036 darabot gyártottak belőle.

Sokunknak vágya, hogy ismét fiatalok lehessünk! Talán egyszer a tudomány erre is fog tudni gyógyírt találni! 😊 Azonban ez a technológia az autók számára már elérhető! A hozzánk Japánból érkezett 30 éves autóban csupán 40.000 km van. A tulajdonos több autoját is sikeresen megfiatalítottuk, így nem meglepő módon új szerzeményét is hozzánk hozta, hogy napjaink technológiájával ez a gyöngyszem is átessen „fiatalító” kezelésünkön.

Egy személyes találkozó alkalmával – amikor mi is megcsodálhattuk a mindenben eredeti állapotú autót – beszéltük át, hogy érdemes-e kerámiabevonattal kezelni a felület.

Fontos megjegyezni, hogy nem minden autót lehet ezzel a védelemmel ellátni. Döntésnél mindig figyelem vesszük a lakkréteg állapotát, a felület karcosságát és hogy a későbbiekben a tulajdonos hajlandó-e betartani a felület utógondozására tett javaslatunkat

Többnapos munkánk eredményeképpen az autó kívül-belül megújulva szinte a luxust idézi, hiszen az S-osztály ebben is mindig az élen járt! Bátran kijelenthetjük, hogy ez az autó csupa elismerő és irigykedő tekintetettel fog találkozni!