Volvo kerámia védelem bevonat

volvo s60 polestar

A legerősebb Volvo S60 polestar+

1024 683 hozso

Ez a Volvo S60 egy bemutató autó volt. A tulajdonos már járt nálunk, akkor egy másik autóját kezeltük kerámiabevonattal. A most hozott autón is nagyon sok munkára volt szükség ahhoz, hogy közel eredeti pompájában tündököljön a kezelés végére.

Első lépésként a fényezéskorrekcióhoz szükséges állapotot mértük fel. Átnéztük a felületen lévő karcok mennyiségét, súlyosságát, amire azért volt szükség, hogy átfogó képet kapjunk a felület állapotáról és így ki tudjuk választani a legmegfelelőbb anyagot és technológiát ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen!

A kerámiabevonattal ellátott felület védelmet nyújt többek között az UV sugárzás és mattulás ellen. A bevonatnak köszönhetően könnyen tisztítható lesz a felület. Köszönhetően annak, hogy a Volvo S60 teljes felületét elláttuk ezzel a védelemmel (beleértve az alufelniket és az összes üveget is), az autó külső takarításának ideje a töredékére csökkent, az így megtakarított időt pedig másra lehet fordítani. Hiszen, mint tudjuk a mai felgyorsult világunkba sajnos az időből van a legkevesebb!

Ahhoz, hogy Önnek is hasonlóan szépen ragyogjon autója mint ez a Volvo S60 -an nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozó alkalmával mindent pontosan átbeszéljünk a legapróbb részletekig, többek között azt is, hogy milyen technológiával és mennyi idő alatt tudjuk újjá varázsolni szeretett autóját!

 

Volvo XC60 – Kamikaze Infinity /kerámia/ Wax kezelése

1024 576 hozso

Az autót nemrég vásárolta a kedves ügyfél és mivel hosszútávra tervez vele, így megkeresett minket, hogy segítsünk abban, hogy az autó sokáig megőrizze gyönyörű fényét. Egy kissé megfakult külsővel rendelkezett az autó, amikor megkaptam. Az autó felületén látni lehetett, hogy inkább a gépi mosók nyújtotta gyorsaságot választotta a volt gazdája, mint a kézi mosók adta lehetőséget. Ennek lett az eredménye a sok karc és kavargó hologram a felületen. Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Folytatásként fényezés korrekciót alkalmaztunk több lépcsőben, mert csak ezzel a technológiával tudtuk, a csiszolópapír által benne hagyott nyomokat eltüntetni, visszafinomítani, és csak ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a prémim viaszt a felületre. A #Kamikazeinfinity kerámiawaxot ezután visszük a felületre, amely egy mély vizes hatású fényt kölcsönöz a fényezésnek. A végeredmény: egy fantasztikusan tartós gyönyörű fényes felület, a víz egyszerűen lepereg róla (lótusz effektus), a piszok könnyen eltávolítható és a festéket védi a bevonat hosszú időn keresztül.

Volvo Xc90 R Design – kerámiabevonattal kezelve

1024 576 hozso

 

Az autót nemrég vásárolta a kedves ügyfél és mivel hosszútávra tervez vele, így megkeresett minket, hogy segítsünk abban, hogy az autó sokáig megőrizze eleganciáját és gyönyörű fényét.
Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket.Ezután korrekciós polírozást csináltunk több lépcsőben – mert hiába fiatal az autó és nagyon vigyáztak rá óhatatlanul kisebb karcok, hologramok kerültek az autó felületére – és csak ez a technológia adja vissza a tökéletes felületet. Ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot.