Audi A5 S-Line – Nanolex SI3D kerámiával kezelve

A Nanolex Si3D rendkívül időjárás és vegyszerálló, ami kiváló korrózióvédelmet és könnyen tisztán tarthatóságot biztosít.

Az autó viszonylag fiatal. A tulajdonos szerette volna a saját igényeihez mérten a külsejét hosszútávon tartós védelemmel ellátni!

Az autó kozmetikáját az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással folytattuk, amivel kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Ezután korrekciós polírozást csináltunk több lépcsőben – mert hiába fiatal az autó és nagyon vigyáztak rá óhatatlanul kisebb karcok, hologramok kerültek az autó felületére – és csak ez a technológia adja vissza a tökéletes felületet. Ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot.

Végezetül felvittük az autóra a kerámia bevonatot A Nanolex Si3D molekulái kerámia és hibrid anyagok, melyek szilikont, nitrogént, hidrogént és organikus
összetevőket is tartalmaznak, mint például a szén. Ezek a nagy teljesítményű polimerek teljesen oldószer és fluormentesek. A hőre lágyuló komponensnek köszönhetően a bevonatok hihetetlenül víztaszítók, rugalmasak és a speciális anyagmátrixnak köszönhetően nagy keménységgel és hosszantartó hatással bírnak. A Nanolex Si3D rendkívül időjárás és vegyszerálló, ami kiváló korrózióvédelmet és könnyen tisztán tarthatóságot biztosít. Si3D is növeli a festék teljes keménységét, akár a Mohs skála szerinti 9H + szintig, egy áttetsző felületet adva, szín – mélyítő
effekttel a kezelt felületen.

  • Audi fényezés védelem
  • kerámia bevonat
  • Nanolex felület védelem

Leave a Reply

Your email address will not be published.