Audi Q7 S-Line – Nanolex SI3DHD kerámiával kezelve

Az autón fényezés korrekciót alkalmaztunk 3 lépcsőben, mert csak ez a technológia tudja, visszaadni a majdnem karcmentes felületet.

Hosszas szervezést igényelt ez a munkánk mielőtt hozzánk került az autó! A kedves ügyfél hosszútávra tervez vele, így megkeresett minket, hogy segítsünk abban, hogy az autó sokáig megőrizze eleganciáját és gyönyörű fényét.

Az autón fényezés korrekciót alkalmaztunk 3 lépcsőben, mert csak ez a technológia tudja, visszaadni a majdnem karcmentes felületet. Első lépésként egy „durva” pasztát vittünk a felületre, ami a nagyobb karcok mélységéig csiszolta a lakkozást. Nem árt azonban tudni, hogy minden autó más és más vastagságú lakkréteggel rendelkezik, ezért a mi technológiánkkal csak a kellő mélységig koptatjuk a lakkozást, mert lehetséges, hogy autójának még az évek során szüksége lehet néhány hasonló kezelésre.

A második lépcső a fényesítésé, ahol a gyári fényt nyerjük vissza. Az autótulajdonosok nagy része már ennél a fázisnál elégedett az eredménnyel, de van még egy harmadik lépcső azoknak, akik a gyári állapoton túlmutató autót akarnak. Itt már az autó fénye az ékszerek csillogásához hasonlít.

Ezután következhetett az ún. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot.

A Nanolex Si3D HD az egyedi Nanolex Si3D technológián alapul, az Si3D nagy sűrűségű változata, számos további előnnyel a kompromisszummentes professzionális felhasználáshoz.
A Nanolex Si3D HD professzionális felhasználóknak tervezték, akik egy magasabb szintű Nanolex Si3D bevonatot
szeretnének, magasabb ellenállósággal és keménységgel.

  • Audi fényezés védelem
  • autokerámia
  • kerámia bevonat
  • Nanolex felület védelem
  • Nanolex SI3D HD

Leave a Reply

Your email address will not be published.