Fekete Skoda Octavia VRS245 – Mert megérdemli!

Ajánlás útján érkezett hozzánk ez a munkánk!

Ajánlás útján érkezett hozzánk ez a munkánk! Fontos számunkra az ilyen ügyfél mert ö már valamennyire tájékozottabb ebben a témában. Mert aki először jelentkezik be hozzánk, azt mindenképpen egy személyes megbeszélésre preferáljuk.

Ennél a fekete Skoda Octavia VRS 245-nél, már a telefonba a felmerülő kérdésekre válaszoltunk. De egy személyes találkozón, ahol élőben is láthattuk az autót, még egyszer átvettük lepésről lépésre, az egész technológia folyamatot.

Hiába a kevés kilométer, de azért voltak már karcok a felületen, amit helyre kellett hozzunk a tökéletes végeredmény elérése miatt!

A tulajdonos szavait idézve, „Most jött el az ideje a kerámiabevonatnak!”. Szerintünk jöhetett volna hamarabb is. 😊 Igaz, még kevés a kilométer az autóban, de mindannyian tudjuk, hogy nem lehet elég korán megvédeni a felület a külsérelmi nyomoktól!

Pontosan mit is csináltunk?

Több lépcsős fényezéskorrekciót. – Csak ezzel a technologiával lehet a karcokat kiszedni a felületből, mert a tökéletes felület, elengedhetetlen a kerámia számára. Karcos, lestrapált felületre ami nincs jól előkészítve nem fog a bevonat kellően a felülethez kötni ezért nem lesz tartós a bevonat élete!

Minden fényezett elemre felvittük a kerámiabevonatot. – A gépháztetőre, az ajtókra, a sárvédőkre az első és hátsó lökhárítókra stb…

Kezelve lettek az alumínium felnik. – Nem csak a nyári felnik, de pluszba a télikerekek is! Igy lesz tökéletes a védelem. Ezért nem fog nyáron a fékpór beleégni a felületbe, télen a latyak és a hó sem fog megtapadni a felületen így lesz könnyű a tisztítása a felniknek!

És, az összes üveg felülete is. – Amitól a víz gyönyörűen lepereg majd a teljes üvegfelületről. Ez a hatás  már kisebb sebességnél is érezhető lesz!

Elmondhatjuk, hogy a végeredmény, egy igazán exkluzív megjelenésű, fekete mágia színű Skoda Octavia VRS lett. Amit a tulajdonos bátran mutogathat és jó érzéssel gyűjtheti majd be az elismerő tekinteteket pillantásokat, amit a kerámiavédelme tesz pluszban egyedivé!

Nézd meg ezt a Skoda Octavia VRS munkánkat is!

Referencia részletek

Most jött el az ideje a tulajdonos szerint a kerámiabevonatnak!

  • autokerámia
  • autópolírozás
  • fekete autó polírozása
  • felület védelem
  • fényezéskorrekció
  • kerámia bevonat
  • kerámia védelem
  • skoda octavia vrs 230
  • Škoda octavia vrs rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.