Honda CRV – Opti Gloss Coat kerámiával kezelve

Mostanában egyre többen hosszútávra gondolkodnak az autójukkal kapcsolatban.

Mostanában egyre többen hosszútávra gondolkodnak az autójukkal kapcsolatban. Így volt ezzel ennek a Hondának a tulajdonosa is, aki nem régiben vásárolta ezt az autót. Több munkánkat is látta és arra az elhatározásra jutott, hogy az új autóját kerámia felületvédelemmel szeretné ellátni, így biztosítva még hosszabb és tartósabb védelmet az autójának az időjárás viszontagságai ellen.

Ezért az Opti Gloss Coat védőréteget vittük fel a felületre, ami egy rendkívül sima és fényes felületet eredményez.

A végeredmény: gyönyörű fényes felület, a víz egyszerűen lepereg róla (lótusz effektus), a piszok könnyen eltávolítható és a festéket védi a kerámia bevonat hosszú időn keresztül.

Külön felvittünk egy hasonló tulajdonságokkal bíró terméket az autó összes külső műanyag elemére, hogy azok is védve legyenek a környezeti hatásoktól és minél tovább maradjanak sötét színűek, ugyanis idővel a nap sugarai kifakítják ezeket a műanyag elemeket, de így, hogy lekezeltük teljes védelmet biztosítottunk ezeknek a részeknek is!

Referencia részletek

A tulajdonos arra az elhatározásra jutott, hogy az új autóját kerámia felületvédelemmel szeretné ellátni, így biztosítva még hosszabb és tartósabb védelmet az autójának az időjárás viszontagságai ellen. Ezért az Opti Gloss Coat védőréteget vittük fel a felületre, ami egy rendkívül sima és fényes felületet eredményez.

  • kerámia bevonat
  • Opti Gloss Coat felület védelem

Leave a Reply

Your email address will not be published.