Mercedes Benz E osztály cabriolet – Yacht Blue Edition

Ennek a különleges Yacht kiadású Cabrio Mercedesnek a tulajdonosa is szerette volna minél jobban megóvni autóját a zord időjárástól.

Egy kabrió belső elemei és vászonteteje sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint a hagyományos autóké. Éppen ezért érdemes az ősz beköszöntével egy speciális ápolással felkészíteni négykerekűinket a hidegebb hónapokra. A megfelelő kezeléssel évekkel hosszabbíthatjuk meg az egyes elemek tartósságát és szépségét. A téli preparációkon kívül ajánlott egy belső tisztítást és ápolást is elvégezni a nyár lezárásaként.

Ennek a különleges Yacht kiadású Cabrio Mercedesnek a tulajdonosa is szerette volna minél jobban megóvni autóját a zord időjárástól. Az autó különlegessége, hogy tengerész elemek és árnyalatok köszönnek vissza a beltérben. Mivel ez egy igazán ritka darab, így még nagyobb odafigyelést igényel a kondíció megőrzése. Az elmaradhatatlan fényezéskorrekción és a két réteg kerámia bevonaton kívül a vászontetőt és a belső bőr felületeket is impregnáltuk, illetve a felniket is. Így most már a téli latyak habjait is büszkén szelheti át.

 

 

Referencia részletek

Két réteg kerámia bevonaton kívül a vászontetőt és a belső bőr felületeket is impregnáltuk, illetve a felniket is. Így most már a téli latyak habjait is büszkén szelheti át.

  • autokerámia
  • felület védelem
  • fényezéskorrekció
  • kerámia bevonat
  • kerámia védelem
  • Mercedes benz cabriolet

Leave a Reply

Your email address will not be published.