Általános

Bacsó Attila

150 150 bacsoa

Zsolt olyan, mint én, csak a tökéletessel elégedett. Eddig 4 autómat vette kezelésbe, mindegyik gyönyörű lett. Sok ilyen ember kellene még a Földre és nem lenne gond semmivel!

Mészáros Richárd

150 150 bacsoa

Azóta is csak gyönyörködöm a szép, új lámpáimban!

Koch Csaba

150 150 bacsoa

Csodatevő, precíz, elhivatott. Gyönyörű munkát végeztél, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Huszár Péter

150 150 bacsoa

Jó látni, hogy vannak EMBEREK, akik ennyire igényesek a munkájukra!!! Nagyon köszönöm Zsolti a küzdelmet és a szép végeredményt! Mindenkinek ajánlom!

György Gábor

150 150 bacsoa

Vettem egy 12 éves autót, ami láthatóan csillag-garázsban állt legalább 2 évig mindenféle karbantartás nélkül. A lakkréteg szinte teljesen eltűnt, a gyári metálfény bemattult. De itt egy valódi MESTER kezébe került az autóm! Hamarosan szerintem képek is lesznek; nézzétek meg és tudni fogjátok, hogy miért a Hollós Zsolt a biztos választás!!!

Horváth Tibor Máté

150 150 bacsoa

Én általában mindenkibe belekötök, első olyan autóval foglalkozó hely ahol azt mondom hogy valójában 100%ra teljesítik azt amit ígérnek. Habár olyan profi nem vagyok mint Zsolt, a legtöbb polírozási hibát simán észreveszem – itt nem sikerült egyet sem találnom, tényleg maximálisan elégedett vagyok. Olyan elemeket varázsoltak újjá, amire fényező azt mondta hogy nem lehet polírozni, szóval nagyon elégedett vagyok.