Range rover evoque

SUV Range Rover

SUV kerámia kezelésen. Irány a természet!

1024 683 hozso

Az autó tulajdonosa már nem először keresett fel bennünket. A mai felgyorsult világunkban, igazi feltöltődés lehet egy kis időt a szabadban eltölteni. Minden évszaknak megvan a maga szépsége! Az ősz a lombhullás, a színes falevelek, a napfény csodálatos ragyogása, a lombkoronák színes kavalkádjának időszaka. És itt jön a képbe a SUV. Ideális társ lehet azoknak, akik minél közelebbről szeretnék látni a természet ezer arcát.

Ebben a Range Rover Evoque SUV-ban a panorámatetőnek köszönhetően igazán közelről vehetjük szemügyre a felettünk elsuhanó fákat. A négykerék hajtásnak köszönhetően attól sem kell félnünk, hogy elakadunk az ismeretlen terepen.

Az ilyen autónak minőségi védelem jár

Természetesen a bevonat felvitele előtt itt is nagyon fontos volt a megelőző alapozás, kezelés, mely jóval több időt vesz igénybe, mint maga a kerámia felvitele. Soha nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a kerámia maga semmit nem ér, ha az autó tulajdonosa nem veszi komolyan ajánlásunkat és nem gondozza megfelelően autója felületét. A hosszan tartó tökéletes hatásért tenni kell. De megéri! Ez a SUV is két napon keresztül vett részt külső „wellness” szolgáltatásunkon, hogy tovább rója a kilométereket a természet lágy ölén.