BMW 630i – Opti Gloss Coat kerámiával kezelve

Az Opti-Coat teljesen ellenáll a vegyi anyagoknak, és létrehoz a felületen egy állandó filmréteget, amely kémiailag kötődik a gyári festékréteghez.

Az autó kozmetikáját az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással folytattuk, amivel kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Ezután korrekciós polírozást csináltunk több lépcsőben – mert hiába fiatal az autó és nagyon vigyáztak rá óhatatlanul kisebb karcok, hologramok kerültek az autó felületére – és csak ez a technológia adja vissza a tökéletes felületet. Ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot.

Közben a bőrbelsőt is kezelésbe vettük. Az általunk használt bőrápoló szer kímélően, de hatékonyan tisztítja meg a bőr legapróbb pórusait, illata nem telepszik rá, hanem inkább kiemeli a valódi bőr illatát. Emellett rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít.

Végezetül felvittük az autóra a kerámia bevonatot az Opti-Coat – ot, amely nem bomlik le és nem távolítható el vegyi anyagokkal sem. Az Opti-Coat teljesen ellenáll a vegyi anyagoknak, és létrehoz a felületen egy állandó filmréteget, amely kémiailag kötődik a gyári festékréteghez. Ez sokkal jobban ellenáll a vegyi hatásoknak, mint a gyári lakkok és sokkal ellenállóbb, mint a konkurens festék védelemre kifejlesztett tömítőanyagok.

Referencia részletek

az Opti-coat egy világos kerámia bevonat.

  • BMW kerámia bevonat
  • kerámia bevonat
  • Opti Gloss Coat felület védelem

Leave a Reply

Your email address will not be published.