Audi A6 – Opti Gloss Coat kerámiával kezelve

Hosszas egyeztetést követően került hozzánk ez az autó kerámia bevonat kezelésre

Hosszas egyeztetést követően került hozzánk ez az autó kerámia bevonat kezelésre. A kedves ügyfél 2 hónappal ezelőtt felhívott telefonon és kérdezte milyen termékkel dolgozunk és mennyire lesz tartós a védelem. Mint kiderült már gondolkodott egy hasonló kerámia bevonaton, de nem volt hozzá bizodalma, de látva munkáinkat és azt, hogy már több autóra is felvittük ezt a terméket így minket választott.

Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Ekkor már jól látható volt, hogy az autó bizonyos részein olyan mélyek a karcok, hogy azt sajnos már nem lehet korrekciós polírozással megoldani, ezért az autó felületét be kellett csiszoljuk, mert csak ezzel az eljárással tudtuk a karcok nagy részét megszüntetni. Ezzel egy időben az autó többi elemét is políroztuk különböző termékekkel egészen addig, amíg az utolsó hologramot és hajszál karcot is sikerült kiszednünk a felületből. Ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot.

Végezetül felvittük a kerámia bevonatot az egész autóra, így biztosítva hosszú távú védelmet a felületnek.

Referencia részletek

Az un. ”ékszeresítő polírozás”, után sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Végezetül felvittük au Opti Gloss Coat kerámia bevonatot az egész autóra, így biztosítva hosszú távú védelmet a felületnek.

  • Audi fényezés védelem
  • kerámia bevonat
  • Opti Gloss Coat felület védelem

Leave a Reply

Your email address will not be published.