Lada 1600 – Opti Gloss Coat kerámiával kezelve

Ismét bebizonyítottuk, hogy egy 1981-es 1600-as Ladából is lehet napjaink technológiájával teljesen új autót varázsolni.

Ismét bebizonyítottuk, hogy egy 1981-es 1600-as Ladából is lehet napjaink technológiájával teljesen új autót varázsolni. Csak tudni kell, hogy hogy kezdjünk hozzá és milyen termékekkel érhető el ez a magas minőségi munka, amit mi is csináltunk ezen autón! Az autó tulajdonosa szeretett volna egy olyan autót ebből a Ladából kihozni, amire rácsodálkoznak még így 35 év után is az emberek. Ahhoz, hogy ezt elérjük nagyon sok előkészítést kellett csinálunk a felületen úgy, mint csiszolást több lépésben, gyurmázás, polírozás, fényesítés és viasz kezelés.

Mint már említettem csiszoltunk, gyurmáztunk, políroztunk több lépcsőben, a króm részeket felfényesítettük, próbálgattuk, hogy melyik termék hozza ki leginkább az autó eredeti színét és fényét. Hosszas próbálkozás után találtuk meg azokat a termékeket, amik kellettek ahhoz a magas minőséghez, amit elképzeltünk.

Ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot.

Referencia részletek

Lada 1600 - Opti Gloss Coat kerámiával kezelve

  • kerámia bevonat
  • Opti Gloss Coat felület védelem

Leave a Reply

Your email address will not be published.