Lexus IS300h – Opti Gloss Coat kerámiával kezelve

Hosszas egyeztetést követően került hozzánk ez az autó kerámia bevonat kezelésre

A kedves ügyfél még év végén felhívott telefonon és kérdezte milyen termékkel dolgozunk és mennyire lesz tartós a védelem. Mint kiderült már gondolkodott egy hasonló kerámia bevonaton, de nem volt hozzá bizodalma, de látva munkáinkat és azt, hogy már több autóra is felvittük ezt a terméket így minket választott.

Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Ekkor már jól látható volt, hogy az autó bizonyos részein olyan mélyek a karcok, hogy azt sajnos már nem lehet korrekciós polírozással megoldani, ezért az autó felületét be kellett csiszoljuk, mert csak ezzel az eljárással tudtuk a karcok nagy részét megszüntetni. Ez az autó jobb oldalán volt leginkább megsérülve egy sajnálatos mosási malőr miatt, amikor is a nagynyomású mosócső slag része a felülethez csapódott, így okozva az elemen olyan mély karcolást, ami miatt be kellett csiszolnunk az elemet.
Ezzel egy időben az autó többi elemét is políroztuk különböző termékekkel egészen addig, amíg az utolsó hologramot és hajszál karcot is sikerült kiszednünk a felületből. Ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot.
Közben az autó alumínium kerekeit is felfényesítettük előkészítve a kerámiával való bevonásra! Ez a bevonat segít meggátolni a fékpor beleégését az alumíniumba, így biztosítva hosszú távon is védelmet a felninek.

Végezetül felvittük a kerámia bevonatot az egész autóra, így biztosítva hosszú távú védelmet a felületnek bele értve a könnyűfém felniket is.

Ajándékként az első szélvédőre felvittünk egy prémium nano bevonatot, amely erős védelmet képez az üveg felületen, és amely megakadályozza a lapátok súrlódását és kopását. A bevonat az esővizet, csapadékokat már 60 km/ó-nál is taszítja, könnyítve az éjszakai és nappali kilátást is.

Referencia részletek

Az autó alumínium kerekeit is felfényesítettük előkészítve a kerámiával való bevonásra! Ez a bevonat segít meggátolni a fékpor beleégését az alumíniumba, így biztosítva hosszú távon is védelmet a felninek.

  • kerámia bevonat
  • Lexus fényezés védelem
  • Opti Gloss Coat felület védelem

Leave a Reply

Your email address will not be published.