Mercedes Benz CLS – Opti Gloss Coat kerámiával kezelve

Az autót nemrégiben vásárolta a kedves ügyfél. Szerette volna a saját igényeihez igazítani az autó külsejét.

Az autót nemrégiben vásárolta a kedves ügyfél. Szerette volna a saját igényeihez igazítani az autó külsejét. A volt tulajdonos sajnos az időhiány miatt valószínű, hogy a gépi mosók nyújtotta gyorsaságot választotta. Ez meg is látszott a felületén az autónak, mert iszonyúan össze volt karcolva. A mostani gazdája elgondolkodott rajta, hogy inkább lefényezteti az egész autót, de ekkor ajánlottak neki minket és így került hozzánk az autó, ahol végül sikerült helyre állítanunk még az eredeti szalon állapotnál is szebb felületet, amit az Opti Gloss Coat kerámiával fejeztünk be.

Az alapos mosást követően az elmaradhatatlan gyurmázással kiszedtük a felületi egyenetlenségeket okozó szennyeződéseket. Ekkor már jól látható volt, hogy az autó bizonyos részein olyan mélyek a karcok, hogy azt sajnos már nem lehet korrekciós polírozással megoldani, ezért az autó felületét be kellett csiszoljuk, mert csak ezzel az eljárással tudtuk a karcok nagy részét megszüntetni. Folytatásként korrekciós polírozást alkalmaztunk több lépcsőben, mert csak ezzel a technológiával tudtuk, visszaadni a csiszolópapír által benne hagyott nyomok eltüntetését, visszafinomítását! A több órás munkánkat követően sikerült a nagyon mély karcok és a csiszoló papír által bene hagyott, nyomokat visszapolírozni, visszafényesíteni, ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett. Itt még nem ért véget a munkánk, sterillé kellett tennünk a felületet, mielőtt felvittük volna a kerámia bevonatot.

Referencia részletek

A több órás munkánkat követően sikerült a nagyon mély karcok és a csiszoló papír által bene hagyott, nyomokat visszapolírozni, visszafényesíteni, ezután következhetett az un. ”ékszeresítő polírozás”, amellyel sikerült azt a hatást elérni, amire mi is gondoltunk és a tulajdonos is elégedett lehetett.

  • kerámia bevonat
  • Mercedes fényezés védelem
  • Opti Gloss Coat felület védelem

Leave a Reply

Your email address will not be published.