Subaru Impreza WRX STI – Egy sportoló lelke. Egy bajnok szíve.

A kedves ügyfél kerámia felületvédelemmel szerette volna ellátni az autóját, így biztosítva még hosszabb és tartósabb védelmet a felületnek.

A kedves ügyfél több munkánkat is látta és arra az elhatározásra jutott, hogy az autóját kerámia felületvédelemmel szeretné ellátni, így biztosítva még hosszabb és tartósabb védelmet az autójának az időjárás viszontagságai ellen. Ezért a #Kamikazecollection bevonatát vittük fel a felületre, ami egy rendkívül sima és fényes felületet eredményez. Ahhoz, hogy ezt a tökéletes felületet elérjük ugyan ennek a japán cégnek a termékeit használtuk! A végeredmény: gyönyörű fényes felület, a víz egyszerűen lepereg róla (lótusz effektus), a piszok könnyen eltávolítható és a festéket védi a kerámia bevonat hosszú időn keresztül. A #KamikazeCollection #Ism kerámia bevonat nem bomlik le és nem távolítható el vegyi anyagokkal sem, és ellenáll az ilyen anyagoknak is, plusz létrehoz a felületen egy állandó filmréteget, amely kémiailag kötődik a gyári festékréteghez. A végeredmény: egy fantasztikusan tartós gyönyörű fényes felület, a víz egyszerűen lepereg róla (lótusz effektus), a piszok könnyen eltávolítható és a festéket védi a bevonat hosszú időn keresztül.

Referencia részletek

A #KamikazeCollection #Ism kerámia bevonat nem bomlik le és nem távolítható el vegyi anyagokkal sem, és ellenáll az ilyen anyagoknak is, plusz létrehoz a felületen egy állandó filmréteget, amely kémiailag kötődik a gyári festékréteghez.

  • felület védelem
  • fényezéskorrekció
  • kamikaze Infinity wax
  • kerámia bevonat
  • subaru ipreza

Leave a Reply

Your email address will not be published.